Bij pijnlijke spieren of gewrichten kunnen de producten van Unker’s zorgen voor verlichting. Zowel de Unker’s zalf als de Unker’s spray zijn geschikt.

Unker's voor Spieren en gewrichten

 

Zalf voor spierpijn

Het voordeel van gebruik van Unker’s zalf bij spierpijn, is dat je eenvoudig een ruime laag kunt aanbrengen. Direct na het gebruiken van de zalf is de verkoeling merkbaar. De therapeutische zalf is ook heel geschikt om spieren te masseren. Zo wordt de Unker’s zalf vaak gebruikt in massagesalons. De geur van munt en Eucalyptus is een bijkomstig voordeel. Bekijk ook de verhalen van tevreden Unker’s gebruikers om de veelzijdige toepassingen van de zalf te ontdekken.

Zalf tegen gewrichtspijn

Heb je pijnlijke gewrichten? Dan is ook de Unker’s zalf aan te raden. Breng een ruime laag aan op de gevoelige gewrichten en herhaal zo vaak als nodig. De producten van Unker’s zijn 100% natuurlijk waardoor deze tegelijkertijd ook een positief effect op de huid hebben. Bekijk voor een compleet overzicht de volledige ingrediëntenlijst.

Unker’s zalf kan worden gebruikt bij artritis of reuma. Ook bij een tenniselleboog of slijmbeursontsteking biedt de multifunctionele zalf verlichting.

De zalf is daarmee zeer geschikt om mee te masseren en is voor (sport) masseurs, Fysio- en manueeltherapeuten. Neem contact op voor meer informatie over de producten in jouw praktijk.

 

Unker’s Spray voor spieren en gewrichten

Naast de zalf, is Unker’s ook verkrijgbaar als een handige spray of roll-on uitvoering. Bij pijnlijke of gevoelige spieren en gewrichten is de spray ook zeer effectief. Het verschil is dat de spray geconcentreerder is. Gebruik de spray voor lastig bereikbare plekken, zoals je eigen rug. De spray trekt snel in en hoeft niet in gemasseerd te worden. 

Ook hier is een bijkomend voordeel. De opvallende geur houdt insecten op afstand. Ideaal voor tijdens een fietstochtje of boswandeling. De kleinere varianten zijn extra handig voor onderweg.

Voorkom blessures met Unker’s

Door de spray of zalf te gebruiken voorafgaand aan sporten als dansen, wielrennen, hardlopen, fitness of bodybuiling, verkleint de kans op blessures. Zo lieten al meerdere sporters en andere tevreden gebruikers een mooie recensie achter. Wil je ook een succesverhaal delen? Stuur je foto en recensie naar ons op en wij plaatsen hem op de website.

 

Voor meer informatie over de verschillende producten en toepassingen, lees de keuzewijzer. Of bestel direct in de webshop.