Testimonials

Ik gebruik Unker's om mijn spieren warm te houden na het sporten en wanneer ik spierpijn heb. De zalf gebruik ik om mijn spieren los te masseren en de spray voor een snelle en effectieve werking. Ik merk zeker verschil en vind het erg fijne producten. Voor in de toekomst zal ik Unker's zeker blijven gebruiken!

- Lindsey Chavez- 

Personal Trainer & instructeur BOOST clubs

Unker's heeft hele fijne producten.

Ik gebruik de zalf vaak bij Diviano, bij kleine wondjes of als hij zich gestoten heeft. Ook als hij verkouden is gebruik ik zalf of spray, hij knapt er altijd heel snel weer van op.

Ik zelf gebruik de spray bij huiduitslag, brandwondjes en spierpijn. De Roll-On is mijn favoriet bij hoofdpijn, het helpt snel en ruikt lekker fris

Al ruim een jaar gebruiken wij Unker's en zijn er erg blij mee!

- Stephany en Diviano-

 

Ik gebruik al enige tijd de zalf en spray van Unker's in mijn praktijk en ben meer dan tevreden over deze producten. Ik gebruik de zalf en de spray tijdens mijn massages, maar vooral bij de cuppingmassages. Mijn cliënten zijn altijd erg tevreden wanneer ik de zalf na de behandeling aanbreng. De zalf koelt waardoor de behandelde plekken minder gevoelig zijn en sneller herstellen. Daarnaast heb ik op dit moment zelf een beknelde zenuw met uitstraling naar mijn been. Hierdoor ben ik ook privé de Unker's producten gaan gebruiken en het gaat aanzienlijk beter. Het verlicht de pijn waardoor ik minder klachten heb. Ik wil niets anders meer en ben zeer tevreden! 

- Diana Douma -

Healingpraktijk Buddha Massage

Als mijn paard op het land staat, zitten daar veel vliegen en dazen. Door een klein beetje zalf *rondom zijn ogen te smeren, heb ik het idee dat hij minder last van de vliegen heeft. 

Afgelopen jaren had hij in de zomer veelvuldig last van ontstoken, pussige ogen ( door de viezigheid van de vliegen), maar dit jaar voor het eerst in 6 jaar niet. Ook gebruik in de Therapeutische spray  op zijn kogel (enkel) ivm een ontsteking, hierdoor heeft hij daar duidelijk minder last van. Doordat de producten voor zoveel uiteenlopende doelstellingen goed lijkt te werken, heb ik denk ik nog heel wat uit te vinden!

- Mariska Kerste en Coverboy -

(* smeer de zalf nooit te dicht bij de ogen, houd enkele cm afstand)

Eindelijk het juiste middel gevonden tegen vieze katten - en hondenluchtjes.

De Unker's Mist neutraliseert zelfs de ondergeplaste buitenmuren van de kliniek.

Super lekker luchtje!  100% natuurlijk en efficiënt in gebruik. 

Nu ook bij ons verkrijgbaar!

- MARKdierenarts en team- 

Het is ongeveer 25 jaar geleden dat wij, mijn vrouw Tina en ik, op Unkers stuitten!

Wij woonden destijds in Ohio en niet ver van ons is een gebied dat bij ons bekend was als Amish Country. Op een zaterdagmiddag maakten we een ritje naar Sugarcreek en Walnut Creek in Amish country. In de kaaswinkel aldaar zagen we de potjes met Unkers uitgestald. “medicated salve” stond erop. Wij hadden een fysiotherapiepraktijk en waren meteen geïnteresseerd. Wij deden dagelijks vele massages en waren altijd op zoek naar de ideale tussenstof voor massages. We waren ook geïnteresseerd in de samenstelling van Unkers; vaseline met menthol en etherische olie van eucalyptus, wintergroen, kamfer en dennennaald.

Als je iets weet van de Amish people wordt het snel duidelijk dat zij het niet hebben op hedendaagse behandelingen met farmaceutische middelen. Zij zoeken hun gerief in de natuur. En zoals bij velen ook nu bekend is, de natuur biedt veel verlichting bij diverse aandoening. In de loop der jaren zijn we bekend geraakt met de verlichting van pijn, zwelling, ontsteking etc. in spieren en gewrichten. Maar niet alleen dat! Unker's helpt bij vele kwalen! Hoofdpijn, sinusklachten, oorpijn, keelpijn, verkoudheid, hoesten, psoriasis, insectenbeten, brandblaren en ga zo maar door. De medicinale (=helende) werking van Unker's is ongelofelijk!!

Maar neem niet ons woord daarvoor! Koop een pot(je), gebruik het een paar keer en voor de rest van je leven wil je niet meer zonder Unker's zijn!!

- Erik van Dijk-

 

"Ik gebruik Unker's iedere keer dat Gordelroos bij mij de kop op steekt, ik heb hierdoor aanzienlijk minder jeuk. Ook verlicht Unker's de pijn die ik heb door Artrose, de Unker's producten zijn bij mij dan ook niet meer weg te denken! "

- Margot-

 

 

'Blij met alles wat Unker's voor mij en mijn huid betekent, ik kom er steeds meer achter waarvoor ik het allemaal kan gebruiken!'

-Marion Simons-

Na het gebruik van een bepaald wasmiddel zat ik opeens onder de uitslag, het jeukte enorm!

Ik ben vrijwel direct gaan smeren met Unker's zalf, deze zorgde voor verkoeling, de jeuk nam af en na 3 keer smeren was het de volgende dag zo goed als verdwenen!

-Brenda Loggen- 

 

 

Na een volle dag dans-en sportlessen geven is het heerlijk om de benen even goed te verzorgen, 

dat doe ik graag met Unker's . Ook na een intensieve  privé hardloop- of fietstraining gebruik ik standaard de Unker's zalf,  het geeft een heerlijk gevoel en heeft een herstellende werking, ik ben fan!

 -Suzanne Uit Den Bosch-

 Eigenaar Dance-Health Motion

 

 

"Voor, tijdens of na het sporten gebruik ik sinds kort Unker's. Het helpt goed om mijn spieren soepel en warm te houden. Ook als ik wat last heb van mijn spieren, spray ik het in en mijn klachten verdwijnen.

Kortom, met sporten heb ik Unker's altijd bij de hand!"

- Roel Smeding- 

 

"Gebruik 1 x Unker's en je bent verkocht! Als fanatieke amateur hardloper en wielrenner wil ik goed voor mijn spieren zorgen. Ik gebruik Unker's zalf en spray, zowel voorafgaand, tijdens en na inspanning. Unker's helpt mij bij een sneller spierherstel. Eens Unker's, altijd Unker's!"

- Margon van Dijk-

 

"Als professioneel danseres ben ik veel met mijn lichaam bezig

& komen vermoeide spieren en spierpijn veel voor.

Ik heb Unker's uitgeprobeerd en ik ben erg te spreken over de producten!

Vooral de spray werkt snel, is handig aan te brengen & zit al een tijdje standaard in mijn tas.

Ik ben fan!"

-Ginny Pauw- 

 

 

Al een tijdje gebruiken wij deze spray van Unker's .

Als we de salon schoon hebben gemaakt gebruiken we

1 spray'tje van Unker's Mist en de natte hondenlucht is verdwenen!

Dit kan ook in de auto gesprayd worden trouwens.

- Trimsalon Anne-

 

Unker's heeft er voor gezorgd dat ik na jaren eindelijke van de zware pijnstillers af ben.

Ik heb fibromyalgie en FNS, deze aandoeningen veroorzaakten continu kramp en pijn in mijn hele lichaam, ik gebruik nu dagelijks de Unker's spray en dit geeft zo veel verlichting!

Het trekt snel in de huid , ruikt heerlijk en werkt vrijwel direct!.

Ik gebruik de Unker's Roll-On op mijn slapen en voorhoofd bij hoofdpijn, ook dit werkt voor mij beter dan pijnstillers. Ik ben enorm blij dat de producten 100% natuurlijk zijn en ik geen chemische rommel meer binnen krijg . Ik zou echt niet meer zonder Unker's kunnen!

- Natasja de Kok-

 

Wat een fantastisch product. 100% natuurlijk en overal voor inzetbaar. Ik gebruik het bij hoofdpijn (masseer de zalf op mijn slapen), zere keel (dan smeer ik het in mijn nek en onder mijn voeten) bij brandplekjes op mijn handen door de oven dan smeer ik de zalf daar weer op. Magisch vind ik het.

-Linda Ten Wolde-

Eigenaresse De Happy Roedel Hondendagopvang

In mijn voetreflexpraktijk masseer ik steeds vaker met Unker's zalf. Naast dat mijn cliënten het erg aangenaam vinden, doet het ook echt iets voor je. Het zorgt namelijk voor een betere doorbloeding (dubbel effect dus tijdens de behandeling) en het geeft verlichting bij pijnlijke en of droge voeten.

Ook wanneer cliënten komen voor pijnlijke en vastzittende spieren of eczeem, smeer ik de desbetreffende plekken eerst in en begin daarna met de voetreflexbehandeling.

Bij een cliënte met eczeem op haar handen heb ik voor de behandeling Unker's zalf op haar handen aangebracht, na een uur was de huid al een stuk rustiger geworden. Ze was zichtbaar onder de indruk en smeert sindsdien haar handen dagelijks in met Unker's zalf, de eczeem is nagenoeg verdwenen. Ook privé wordt Unker's regelmatig door mij en mijn vriend gebruikt, ik gebruik de zalf en spray voor mijn spieren en gewrichten en mijn vriend de Roll-On voor zijn hoofdpijn.

Kortom; Unker's is bij ons niet meer weg te denken. Top!

- Wendy Dona-

Eigenaresse voetreflexpraktijk "Wen-Qi"

 

Ik gebruik Unker's om mijn spieren soepel te houden. Voor mijn werkdag gebruik ik de spray op mijn onderrug , zo blijven mijn spieren soepel en kom ik stukken beter de dag door. De zalf gebruik ik op brandwondjes of  huidirritaties. Het vermindert de pijn en mijn huid geneest sneller.

- Marie-Louise-

Ben je ook enthousiast Unker's gebruiker en wil jij jouw ervaringen delen?

Vul dan onderstaand formulier in . Helemaal leuk zou het zijn als je een foto meestuurt!

Als dank ontvang je van ons een kortingscode, eenmalig te gebruiken bij jouw eerstvolgende bestelling.