Testimonials

Het is ongeveer 25 jaar geleden dat wij, mijn vrouw Tina en ik, op Unkers stuitten!

Wij woonden destijds in Ohio en niet ver van ons is een gebied dat bij ons bekend was als Amish Country. Op een zaterdagmiddag maakten we een ritje naar Sugarcreek en Walnut Creek in Amish country. In de kaaswinkel aldaar zagen we de potjes met Unkers uitgestald. “medicated salve” stond erop. Wij hadden een fysiotherapiepraktijk en waren meteen geïnteresseerd. Wij deden dagelijks vele massages en waren altijd op zoek naar de ideale tussenstof voor massages. We waren ook geïnteresseerd in de samenstelling van Unkers; vaseline met menthol en etherische olie van eucalyptus, wintergroen, kamfer en dennennaald.

Als je iets weet van de Amish people wordt het snel duidelijk dat zij het niet hebben op hedendaagse behandelingen met farmaceutische middelen. Zij zoeken hun gerief in de natuur. En zoals bij velen ook nu bekend is, de natuur biedt veel verlichting bij diverse aandoening. In de loop der jaren zijn we bekend geraakt met de verlichting van pijn, swelling, ontsteking etc. in spieren en gewrichten. Maar niet alleen dat! Unkers helpt bij vele kwalen! Hoofdpijn, sinusklachten, oorpijn, keelpijn, verkoudheid, hoesten, psoriasis, insektenbeten, brandblaren en ga zo maar door. De medicinale (=helende) werking van Unkers is ongelofelijk!!

Maar neem niet ons woord daarvoor! Koop een pot(je) en gebruik het een paar keer en voor de rest van je leven wil je niet meer zonder Unkers zijn!! Sukses, Erik van Dijk.

 

 

"Ik gebruik Unker's iedere keer dat Gordelroos bij mij de kop op steekt, ik heb hierdoor aanzienlijk minder jeuk. Ook verlicht Unker's de pijn die ik heb door Artrose, de Unker's producten zijn bij mij dan ook niet meer weg te denken! "

- Margot-

 

 

'Blij met alles wat Unker's voor mij en mijn huid betekent, ik kom er steeds meer achter waarvoor ik het allemaal kan gebruiken!'

-Marion Simons-

Na het gebruik van een bepaald wasmiddel zat ik opeens onder de uitslag, het jeukte enorm!

Ik ben vrijwel direct gaan smeren met Unker's zalf, deze zorgde voor verkoeling, de jeuk nam af en na 3 keer smeren was het de volgende dag zo goed als verdwenen!

-Brenda Loggen- 

 

 

Na een volle dag dans-en sportlessen geven is het heerlijk om de benen even goed te verzorgen, 

dat doe ik graag met Unker's . Ook na een intensieve  privé hardloop- of fietstraining gebruik ik standaard de Unker's zalf,  het geeft een heerlijk gevoel en heeft een herstellende werking, ik ben fan!

 -Suzanne Uit Den Bosch-

 Eigenaar Dance-Health Motion

 

 

"Voor, tijdens of na het sporten gebruik ik sinds kort Unker's. Het helpt goed om mijn spieren soepel en warm te houden. Ook als ik wat last heb van mijn spieren, spray ik het in en mijn klachten verdwijnen.

Kortom, met sporten heb ik Unker's altijd bij de hand!"

- Roel Smeding- 

 

"Gebruik 1 x Unker's en je bent verkocht! Als fanatieke amateur hardloper en wielrenner wil ik goed voor mijn spieren zorgen. Ik gebruik Unker's zalf en spray, zowel voorafgaand, tijdens en na inspanning. Unker's helpt mij bij een sneller spierherstel. Eens Unker's, altijd Unker's!"

- Margon van Dijk-

 

"Als professioneel danseres ben ik veel met mijn lichaam bezig

& komen vermoeide spieren en spierpijn veel voor.

Ik heb Unker's uitgeprobeerd en ik ben erg te spreken over de producten!

Vooral de spray werkt snel, is handig aan te brengen & zit al een tijdje standaard in mijn tas.

Ik ben fan!"

-Ginny Pauw- 

 

 

Al een tijdje gebruiken wij deze spray van Unker's .

Als we de salon schoon hebben gemaakt gebruiken we

1 spray'tje van Unker's Mist en de natte hondenlucht is verdwenen!

Dit kan ook in de auto gesprayd worden trouwens.

- Trimsalon Anne-

 

Unker's heeft er voor gezorgd dat ik na jaren eindelijke van de zware pijnstillers af ben.

Ik heb fibromyalgie en FNS, deze aandoeningen veroorzaakten continu kramp en pijn in mijn hele lichaam, ik gebruik nu dagelijks de Unker's spray en dit geeft zo veel verlichting!

Het trekt snel in de huid , ruikt heerlijk en werkt vrijwel direct!.

Ik gebruik de Unker's Roll-On op mijn slapen en voorhoofd bij hoofdpijn, ook dit werkt voor mij beter dan pijnstillers. Ik ben enorm blij dat de producten 100% natuurlijk zijn en ik geen chemische rommel meer binnen krijg . Ik zou echt niet meer zonder Unker's kunnen!

- Natasja de Kok-

 

Wat een fantastisch product. 100% natuurlijk en overal voor inzetbaar. Ik gebruik het bij hoofdpijn (masseer de zalf op mijn slapen), zere keel (dan smeer ik het in mijn nek en onder mijn voeten) bij brandplekjes op mijn handen door de oven dan smeer ik de zalf daar weer op. Magisch vind ik het.

-Linda Ten Wolde-

Eigenaresse De Happy Roedel Hondendagopvang

In mijn voetreflexpraktijk masseer ik steeds vaker met Unker's zalf. Naast dat mijn cliënten het erg aangenaam vinden, doet het ook echt iets voor je. Het zorgt namelijk voor een betere doorbloeding (dubbel effect dus tijdens de behandeling) en het geeft verlichting bij pijnlijke en of droge voeten.

Ook wanneer cliënten komen voor pijnlijke en vastzittende spieren of eczeem, smeer ik de desbetreffende plekken eerst in en begin daarna met de voetreflexbehandeling.

Bij een cliënte met eczeem op haar handen heb ik voor de behandeling Unker's zalf op haar handen aangebracht, na een uur was de huid al een stuk rustiger geworden. Ze was zichtbaar onder de indruk en smeert sindsdien haar handen dagelijks in met Unker's zalf, de eczeem is nagenoeg verdwenen. Ook privé wordt Unker's regelmatig door mij en mijn vriend gebruikt, ik gebruik de zalf en spray voor mijn spieren en gewrichten en mijn vriend de Roll-On voor zijn hoofdpijn.

Kortom; Unker's is bij ons niet meer weg te denken. Top!

- Wendy Dona-

Eigenaresse voetreflexpraktijk "Wen-Qi"

 

Ik gebruik Unker's om mijn spieren soepel te houden. Voor mijn werkdag gebruik ik de spray op mijn onderrug , zo blijven mijn spieren soepel en kom ik stukken beter de dag door. De zalf gebruik ik op brandwondjes of  huidirritaties. Het vermindert de pijn en mijn huid geneest sneller.

- Marie-Louise-

Ben je ook enthousiast Unker's gebruiker en wil jij ook op deze pagina te zien zijn?

Stuur een *foto van jouw Unker's producten en jouw testimonial naar info@dehaarseeik.nl  

*Je mag zelf op de foto staan met jouw product(en) maar dat is natuurlijk niet verplicht!