Bij pijnlijke spieren of gewrichten kunnen de producten van Unker’s zorgen voor verlichting. Zowel de Unker’s zalf als de Unker’s spray zijn geschikt.

Unker's voor Spieren en gewrichten

 

Zalf bij spierpijn

Het voordeel van gebruik van Unker’s zalf bij spierpijn, is dat vrijwel direct na het het aanbrengen  verkoeling merkbaar is. Unker's stimuleert de doorbloeding en bevat een natuurlijke pijnstiller, hierdoor zullen de spieren zich snel herstellen. De therapeutische zalf is ook geschikt om mee te masseren, Unker’s is inmiddels een veel gebruikt product in massagesalons. De zalf is zeer zuinig in gebruik en de heerlijke geur van munt en eucalyptus is een bijkomstig voordeel. Bekijk ook de verhalen van tevreden Unker’s gebruikers om de veelzijdige toepassingen van de zalf te ontdekken.

Zalf bij gewrichtspijn

Heb je pijnlijke gewrichten? Dan is ook de Unker’s zalf aan te raden. Breng een klein beetje zalf aan op de gevoelige gewrichten en herhaal zo vaak als nodig. De producten van Unker’s bevatten 100% natuurlijke ingrediënten waardoor deze tegelijkertijd ook een positief effect op de huid hebben. Bekijk voor een compleet overzicht de volledige ingrediëntenlijst.

Unker’s zalf kan worden gebruikt bij artritis of reuma. Ook bij een tenniselleboog of slijmbeursontsteking biedt de multifunctionele zalf verlichting.

De zalf is daarmee zeer geschikt om mee te masseren en een aanwinst voor(sport) masseurs, voetreflextherapeuten, fysio- en manueeltherapeuten. 

 

Unker’s Spray voor spieren en gewrichten

Naast de zalf, is Unker’s ook verkrijgbaar als een handige spray of roll-on uitvoering. Bij pijnlijke of gevoelige spieren en gewrichten is de spray ook zeer effectief. Het verschil is dat de spray geconcentreerder is. Gebruik de spray voor lastig bereikbare plekken, zoals je eigen rug. De spray trekt snel in en hoeft niet in gemasseerd te worden. 

Een bijkomend voordeel is dat de opvallende geur insecten op afstand houdt. Ideaal voor tijdens een fietstochtje of boswandeling. De kleinere varianten ( 30 ml en Roll-On) zijn extra handig voor onderweg.

Voorkom blessures met Unker’s

Door de spray of zalf te gebruiken voorafgaand aan dansen, sporten, wielrennen, hardlopen, fitness of bodybuilding, verklein je de kans op blessures. Zo lieten al meerdere sporters en andere tevreden gebruikers een mooie recensie achter. Wil je ook een succesverhaal delen? Stuur je foto en recensie naar ons op en wij plaatsen hem op de website.

 

Voor meer informatie over de verschillende producten en toepassingen, lees de keuzewijzer. Of bestel direct in de webshop.