Het ontstaan van unker's

De oorspronkelijke formule van Unker's gaat terug tot begin 1900, vanaf die tijd is de samenstelling verbeterd wat resulteerde in het huidige product. Tot 1982 werd Unker's alleen binnen de Amish gemeenschap gebruikt, hierna werd gestart met verkoop van deur tot deur en inmiddels worden de producten al jaren binnen de U.S.A en Canada verkocht. Lees het hele verhaal op deze pagina.

 

Unker's producten

 

  • Unker's zalf  is mild en vet. Deze dient zo snel mogelijk aangebracht te worden op brandwondjes, zwellingen door vallen of stoten, huidirritatie als bij brandnetels en insectenbeten. Directe verlichting is merkbaar. Ook is de zalf heerlijk bij verkoudheid, droge huid, uitslag, eczeem, hoest, spier- en gewrichtspijn, keelpijn en hoofdpijn.  
  • Unker's spray  de geconcentreerde krachtpatser. gebruik deze zowel voor - als na het sporten bij spier - en gewrichtspijn, om de eigen rug mee in te sprayen, bij knieblessures, tenniselleboog. Is ook inzetbaar bij huidirritatie en verkoudheid.
  • Unker's roll on net zo geconcentreerd als de spray, ideaal voor het behandelen van kleine oppervlakken bij hoofdpijn, verstopte neus en sinussen en bij insectenbeten.

 

Verkooppunten:

Praktijk De Haarse Eik-  Gehele assortiment

Praktijk Wen-Qi- Gehele assortiment

Markdierenarts- Unker's Mist