Alle producten van Unker's bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De essentiële oliën worden ingekocht bij Amerikaanse leveranciers.        De Unker's zalf heeft een basis van gezuiverde, witte vaseline waarin de etherische oliën zijn verwerkt. De Therapeutische spray , Roll-on en Fresh Scent mist bestaan alleen uit etherische oliën en zijn hiermee 100% natuurlijk.

Tevreden klanten vertrouwen Unker's als een veilig alternatief ten opzichte van de chemische producten welke op de markt zijn.

 

Ingrediënten

Eucalyptus olie
Pijnstillend, ontstekingsremmend, vermindert zwelling, ontsmettend en antibacterieel.
Geeft verlichting bij verkoudheid en griep, geeft het immuun systeem een boost, geneest schimmelinfecties.

Wintergroen (Bergthee) olie
Pijnstillend, krampstillend, slijmoplossend en werkt verlichtend bij artritis.
Populair bij mensen die lijden aan reuma, artritis, jicht, pijnlijke spieren en gewrichten.

Dennennaald olie
Pijnstillend, ontsmettend, ontstekingsremmend, helpt bij eczeem en psoriasis, geeft het immuun systeem een boost en bestrijdt virus – en schimmelinfecties.

Kamfer olie
Pijnstillend en ontstekingsremmend, ontsmettend, slijmoplossend, vermindert zwelling, huiduitslag en eczeem. Bestrijdt schimmelnagels en verlicht bij verkoudheid en hoest.

Menthol
Geeft verlichting bij hoofdpijn, keelpijn, verstopte neus en sinussen en werkt slijmoplossend. Ontstekingsremmend, antibacterieel, krampstillend, antimicrobieel. Verlicht bij spierpijn en vermindert zwelling.


  

Veilig voor- en toepasbaar bij kind (+2 jaar) en dier!

Na gebruik de handen wassen.
Dit product is niet geschikt om in te nemen.


De Producten:

  • Unker's zalf  is mild en vet. Deze dient zo snel mogelijk aangebracht te worden op brandwondjes, zwellingen door vallen of stoten, huidirritatie als bij brandnetels en insectenbeten. Directe verlichting is merkbaar. Ook is de zalf heerlijk bij verkoudheid, droge huid, uitslag, eczeem, hoest, spier- en gewrichtspijn, keelpijn en hoofdpijn.  
  • Unker's spray is de geconcentreerde krachtpatser, gebruik deze zowel voor - als na het sporten bij spier - en gewrichtspijn, om de eigen rug mee in te sprayen, bij knieblessures en een tenniselleboog . Maar ook de spray kan ingezet worden bij brandwondjes, zwelling, huidirritatie en insectenbeten.
  • Unker's roll on is net zo geconcentreerd als de spray, ideaal voor het behandelen van kleine oppervlakken bij hoofdpijn,insectenbeten, verstopte neus en sinussen.

Unker's is dierproefvrij en bevat geen chemische stoffen of microplastics

Let op: Unker's in geen geneesmiddel voor welke ziekte of aandoening dan ook, wel verlicht het de symptomen