Frequently Asked Questions

Wat zijn de bestanddelen van Unker's?

Alle Unker's producten bevatten dezelfde natuurlijke essentiële oliën;  Eucalyptus, Wintergroen, Dennennaald,

Kamfer en menthol kristallen. Daarnaast heeft de zalf een basis van witte- zuiverere farmaceutische vaseline .

Is Unker's een geneesmiddel?

Nee, Unker's is geen  geneesmiddel.  Unker's producten ondersteunen het zelf genezend vermogen en bieden verlichting bij een grote diversiteit aan kwalen en klachten.

Wat is het verschil tussen Unker's zalf , Unker's spray en Roll-On ?

Unker's zalf heeft een basis van vaseline en is hierdoor vet en makkelijk smeerbaar, de spray en de Roll-On zijn de geconcentreerde, niet vette en snel intrekkende variant. Welk product je kiest hangt af van voorkeur, locatie van de pijn of het symptoom. Alle Unker's producten bevatten dezelfde pure essentiële oliën. De Roll-On is door zijn formaat super handig voor in tas of jas.

Zijn de producten geschikt voor inwendig gebruik?

De producten zijn alleen geschikt voor uitwendig gebruik, NIET om in te nemen

Kan ik de producten ook gebruiken bij mijn kinderen?

We adviseren, bij kinderen onder 2 jaar oud, eerst de huisarts te raadplegen alvorens Unker's producten te gebruiken. Bij kinderen + 2 jaar kan de zalf gebruikt worden bij verkoudheid, oppervlakkige wondjes, blauwe plekken en muggensteken. De spray mag worden gebruikt bij kinderen vanaf 4 jaar.

Kan ik Unker's producten gebruiken naast mijn medicatie?

Wij adviseren bij acute allergische reacties, zwangerschap, allergie voor aspirine en wanneer u twijfelt of Unker's een wisselwerking zou kunnen hebben met uw medicatie, contact op te nemen met uw huisarts alvorens Unker's te gebruiken.

Kan ik Unker's op een beschadigde huid gebruiken?

 Unker's zalf is op schaafwondjes te gebruiken. De zalf is mild en vet waardoor er een laagje over de huid gelegd wordt wat vuil tegen houdt en eventuele infecties voorkomt. Gebruik Unker's niet op grote open wonden of diepe kloven.

Hoe is de naam "Unker's" ontstaan?

De naam is ontstaan door een verspreking. Een  nichtje wilde zeggen : "it 's my  Unkle's"  maar zei " it's my  Unker's", haar oom vond dit dermate grappig dat hij zijn product Unker's heeft genoemd. 

Waar is Unker's te koop?

Je kunt de producten kopen via de webshop of bij Massagesalon De Haarse Eik in De Meern Tel: 06-53617454