Unker’s producten zouden niet voor niks in ieders keukenkastje moeten staan. De sterke geur van menthol en Eucalyptus die in de producten zit, is niet alleen lekker maar ook functioneel.

Unker's bij hoofdpijn en verkoudheid

Ben je verkouden of zit je neus of sinussen verstopt? Gebruik dan een van de Unker’s producten om verlichting te geven. We geven hier enkele voorbeelden voor het gebruik van Unker’s bij verkoudheid en hoofdpijn.

 

Unker’s Roll-on

Bij verkoudheid: Gebruik de Roll-On onder de jukbeenderen, achter de oren en/of op het voorhoofd (pas op voor de ogen!), de vloeibare Unker's zal direct intrekken. 

Bij hoofdpijn: Gebruik de Roll-On op voorhoofd en slapen, de vloeibare Unker's zal direct intrekken.

 

Een soortgelijk effect kan ook met de Unker’s zalf worden bereikt. Het verschil met de Roll-on is dat de zalf minder geconcentreerd is. De zalf is ook vetter door de toegevoegde vaseline en minder snel zal intrekken. Heb je geen Roll-On bij de hand, gebruik dan in ieder geval de Unker’s zalf. Smeer zalf ook op de borst- rug- en hals, houd jezelf goed warm. Herhaal zo vaak als nodig.

 

Unker’s Zalf bij een verstopte neus en sinusdruk

Stomen bij verstopte neus en sinusdruk

Gebruik hiervoor de Unker's zalf, voeg maximaal een halve theelepel toe aan een grote kom heet water. Het stomen maakt de bijholtes vrij en zorgt voor minder druk op de sinussen. Voordeel: Stomen mag, in tegenstelling tot het gebruik van neusdruppels, onbeperkt gedaan worden.

Let op: Ga nooit direct naar buiten na het stomen, door het verschil in temperatuur zal de neus weer dicht gaan zitten.

 

Unker’s als luchtbevochtiger: Doe een theelepel zalf in de luchtbevochtiger, gebruik overdag of gedurende de slaap.

Bij hoest: Wrijf een weinig zalf, of spray 1 keer onder beide voeten, trek sokken aan.  Meestal vermindert hoesten binnen 30 minuten.

Bij Keelpijn en benauwdheid (bij verkoudheid of astma): Smeer zalf op de keel, borst en rug. Houd jezelf goed warm.

 

Wil je meer weten over de toepassingen van Unker’s producten? Lees de verhalen van onze klanten of bekijk de producten in de webshop.

 

*Let op: Unker's in geen geneesmiddel voor welke ziekte of aandoening dan ook, wel verlicht het de symptomen.

* Gebruik bij kinderen vanaf 2 jaar