Huidklachten

Huidklachten komen voor in verschillende vormen en kunnen flink wat overlast veroorzaken. Om verlichting te bieden bij huidklachten, is het essentieel dat de zalf of (wond)spray die je gebruikt bij huidklachten geen verdere irritatie veroorzaakt. Toch is het gek dat in veel verzorgingsproducten bestanddelen zijn toegevoegd die indirect slecht zijn voor de huid. Bij Unker’s is dit anders.

100% natuurlijk en huidvriendelijke zalf of spray

Unker’s bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten die pijn helpen verlichten en de huid “helen”. Na het aanbrengen van de Unker’s therapeutic rub (zalf), is de verkoeling direct voelbaar. Dit is ook te zien in onderstaande video over de Unker’s producten, die sinds de jaren ’30 in Amerika geproduceerd worden. En waarvan Unkers.nl , de enige reseller in Europa is.

 

Unker’s bij huidklachten

Hieronder beschrijven we verschillende voorbeelden waarbij Unker’s succesvol voor gebruikt kan worden.

 

Unker’s EHBO

Bij snel toedienen van Unker’s zalf bij ongelukjes waarbij zwellingen, huidirritaties, wondjes ontstaan, is de verlichting direct merkbaar*. Unker’s zalf verkoelt en prikt niet.

*Let op, dit is alleen van toepassing bij kleine oppervlakkige brandwondjes.

 

Zalf bij huidirritaties en droge huid

Unker’s zalf is zeer geschikt bij huidirritaties of een droge huid. Denk hierbij aan huiduitslag of jeuk. Maar ook aan een geïrriteerde huid na contact met brandnetels of een insectenbeet. Unker’s kan zelfs goed helpen bij blauwe plekken en littekens.

 

Gebruik van Unker’s zalf bij huidklachten

Breng een ruime hoeveelheid zalf aan op het aangedane gebied, herhaal zo vaak als nodig. Regelmatig gebruik voorkomt nieuwe klachten.

Tip: Smeer eventueel de handen in voor het slapen gaan zodat de zalf gedurende de nacht goed in de huid kan trekken.

 

Snij- en schaafwondjes

Heb je een papercut, wondje of schaafplek? Dan is de Unker’s spray goed te gebruiken. Door de spray te gebruiken wordt het bloeden gestopt, het genezingsproces bevorderd en vuil tegen gehouden.

Wil je meer weten over de producten of wanneer je welke zalf of spray kiest? Bekijk dan de Productwijzer.

 

Let op: Unker's is GEEN geneesmiddel maar verlicht klachten en ondersteunt het zelfgenezend vermogen.

Gebruik bij kinderen vanaf 2 jaar.