Huidklachten

Huidklachten komen voor in verschillende vormen en kunnen flink wat overlast veroorzaken. Om verlichting te bieden bij huidklachten, is het essentieel dat de zalf of (wond)spray die je gebruikt bij huidklachten geen verdere irritatie veroorzaakt. Toch is het gek dat in veel verzorgingsproducten bestanddelen zijn toegevoegd die indirect slecht zijn voor de huid. Bij Unker’s is dit anders.

Huidvriendelijke zalf of spray met 10% natuurlijke ingrediënten

Unker’s bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten die pijn helpen verlichten en de huid “helen”. Na het aanbrengen van de Unker’s therapeutic rub (zalf), is de verkoeling direct voelbaar. Dit is ook te zien in onderstaande video over de Unker’s producten, die sinds de jaren ’30 in Amerika geproduceerd worden. En waarvan Unkers.nl , de enige reseller in Europa is.

 

Unker’s bij huidklachten

Hieronder beschrijven we verschillende voorbeelden waarbij Unker’s succesvol voor gebruikt kan worden.

 

Unker’s EHBO

Bij snel toedienen van Unker’s zalf bij  o.a zwellingen en  brandwondjes is de verlichting direct merkbaar*. Unker’s zalf verkoelt, verzorgt en houdt bacteriën buiten.

*Let op: Unker's is niet geschikt op open wondjes

 

Zalf bij huidirritaties en droge huid

Unker’s zalf is zeer geschikt bij huidirritaties of een droge huid. Denk hierbij aan huiduitslag of jeuk, maar ook aan een geïrriteerde huid na contact met brandnetels of een insectenbeet. 

 

Gebruik van Unker’s zalf bij huidklachten

Breng een klein beetje zalf aan op het aangedane gebied, herhaal zo vaak als nodig. Regelmatig gebruik voorkomt nieuwe klachten.

Tip: Smeer eventueel de handen in voor het slapen gaan zodat de zalf gedurende de nacht goed in de huid kan trekken.

 

Oppervlakkige schaafwondjes

Bij oppervlakkige schaafwondjes is ook de Unker’s spray goed te gebruiken. Door de spray te gebruiken wordt het genezingsproces bevorderd en vuil tegen gehouden. Ook werkt deze antisceptisch.

Wil je meer weten over de producten of wanneer je welke zalf of spray kiest? Bekijk dan de Productwijzer.

 

Let op: Unker's is GEEN geneesmiddel maar verlicht klachten en ondersteunt het zelfgenezend vermogen.

Gebruik bij kinderen vanaf 2 jaar.