De oorspronkelijke formule van Unker's gaat terug tot begin 1900, vanaf die tijd is de samenstelling verbeterd wat resulteerde in het huidige product. Tot 1982 werd Unker's alleen binnen de Amish gemeenschap gebruikt, hierna werd gestart met verkoop van deur tot deur en inmiddels worden de producten al jaren binnen de U.S.A en Canada verkocht.

Familiebedrijf sinds de jaren '30

Unker's is nog altijd een familiebedrijf , inmiddels in zijn 2de generatie, dat nu alleen door vrouwen gerund wordt. Nog altijd staat het bedrijf voor producten van de hoogste kwaliteit, vertrouwen, integriteit, gezinswelzijn en geloof in God. "To God be the glory" is het bedrijfsmotto en terug te vinden op de verpakking van alle Unker's producten. Wat Unker's uniek maakt, is dat alle producten met de hand samengesteld worden en er uitsluitend botanische oliën ingekocht worden bij Amerikaanse leveranciers.

 

Van het mengen van het recept, tot het vullen van de potten, rollers en spray's en uiteindelijke het verpakken er van, het wordt allemaal verzorgd door een team van toegewijde dames in Upton, Wyoming.

Unker's in Nederland

Momenteel wordt Unker's in Nederland alleen verkocht bij Massagesalon De Haarse Eik. Dit is uniek in Europa. Unker's levert zelf alleen in Amerika. Birgitte (eigenaresse van De Haarse Eik) gebruikt Unker's al 8 jaar in haar massagesalon. Zij is enthousiast geworden door haar zwager (fysio- en manueeltherapeut in Amerika). Sinds 2020 is Massagesalon De Haarse Eik official reseller en zijn de producten voor iedereen toegankelijk. Wil je meer weten over het gebruik van de producten voor massages of behandelingen? Neem dan contact op met De Haarse Eik.

Unker's producten

Unker's producten stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam, werken pijnstillend bij diverse fysieke klachten, pijnlijke spieren en pezen en andere dagelijkse ongemakken. Daarnaast zijn de producten veilig voor volwassenen, kinderen (+2 jaar) en dieren.

Waarom voor alles een apart product aanschaffen in plaats van 1 product te gebruiken waarmee je alle klachten in een keer kunt behandelen?

 

Unker's wordt niet voor niets "Your Medicine Cabinet in a Jar"  ( uw medicijnkastje in een pot of spray) genoemd, maar je zou het net zo goed uw medicijnkastje in een rugzak, handtas, sporttas, boot, camper of verbanddoos kunnen noemen.

 

* Let op: Unker's is GEEN geneesmiddel maar verlicht symptomen van diverse aandoeningen, kwalen en ongelukjes.